SQL Nexus – (post in Danish)

sqlnexusDa PASS har valgt at der ikke kommer til at blive afholdt flere SQL Rally, er der opstået et tomrum. Det ville betyde at der ikke rigtigt ville være andre decideret SQL Server events på Skandinavisk jord end brugergruppe møder og selvfølgelig SQL Saturday.

Det var der nogen i comunnity, der ikke kunne lade stå, så vi har sammen med Microsoft og med hjælp fra sponsorer, fået stablet en hel ny generation af SQL Server konference på benene: SQL Nexus, en konference der kommer til at løbe over 3 dage, 1 dag med pre-cons og 2 dage med break-out sessions. Det bliver et fantastisk program, mange lokale speakere og rigtig mange store internationale speakere. Ydermere er det en konference, der har fået Microsoft til at stille med de helt rigtige speakere fra Redmond og Program managers fra eks. PowerBI temaet og SQL Server gruppen.

Som en early bird er der tilbud på billetten her i januar måned, selve konferencen afholdes i CinemaxX på Fisketorvet fra den 2-4 maj 2016.

Så har du interesse for Data, SQL server, Power BI, IoT, Advanced Analytics, Azure eller mange af de andre spændende Microsoft Data centreret teknologier, ja så er det her konferencen du skal prioritere i år.

Vi i SQLSug, kommer til at være massivt til stede i community zone på konferencen – her vil du kunne komme og få en snak om gruppen, kommende møder og tilmelde dig som speaker til et møde. Du kan tillige tage dine kollegaer med som endnu ikke er medlem af SQLsug og få dem meldt ind.

Vi håber at se så mange af vores medlemmer til SQL Nexus som muligt, den bliver stort.

Du finder mere information om SQL Nexus på www.sqlnexus.com

nexus

Leave a Reply